lørdag 22. august 2009

The Skit Guys


Ønsker å dele med dere to fantastiske menn som kaller seg for ’’the Skit Guys’’. Det er to utrolig morrsomme menn som forteller Guds ord gjennom komedie, drama og alt mulig av kommunikasjonsmetoder. Noe de har gjort i over 20 år sammen. De heter Tommy Woodard og Eddie James, og turnerer rundt i USA.
Jeg har led mange ganger av å se på dem. De viser seg og budskapet fram på en fortryllende morrsom måte. De spiller mange ulike personer. Men i alt dette kommer de med sterke og meningsfulle budskap. De har en fantastisk evne til å formidle ting. Vil dele med dere en av deres mest fantastiske dramastykker.
'' God's Chisel''

Videoen tar innblikk i hva en kristen går igjennom, hva han kan tenke om seg selv og føle. Men her blir vi minnet på at vi er Guds barn. Og han elsker oss, slik som vi er. Fordi vi er Guds verk…

Hvor mange ganger har en ikke følt at det er vanskelig å følge Jesus. Å bli som han, som hans disippel, det er jo umulig. Ikke fordi en ikke vil, men fordi at en føler at en ikke er rette personen til å være hans disippel. Du føler deg for svak, har tanker i hode som bare sier at du bare skuffer Gud og deg selv. At du ikke er god nok til å tjene Gud. En følelse jeg har hatt ofte. Og eg må igjen og igjen minnes på at Eg, DU er Guds barn.

Vonde tanker om seg selv, kommer automatisk. Det og alltid følge Jesus er ikke alltid lett.
Å være kristen fører ikke bare gode ting. Motstand fra her og der. Men bare det og forsøke er mer en bra nok for Gud. Hva en du føler, er du flink til alt. Gud er med deg i det du gjør. Føler du at du ikke har gjort det bra nok, i det du gjør. Følger fortsatt Gud deg, og støtter deg. Det er en god viten å ha.
Uansett hvilket selvbilde du har av deg selv. Så har Gud det samme synet på deg. Han ser på deg som sitt dyrebare barn. Sitt ’’ masterpiece’’.

YOU ARE GODS MASTERPIECE, HE MAD YOU THAT WAY


Besøk the Skit Guys på www.skitguys.com, du må riktignok betale for å se på videoene deres og for å laste ned manusene deres. Men det er verd det. Ellers kan dere gjøre som meg å se klippene deres på www.tangle.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar